Profi kuchařský nůž dranžírovací krátký 20 cm Burgvogel Solingen 6860.951.20.0 ML - krátký kuchařský kovaný nůž ( výkovek z jednoho kusu - nejvyšší kvalita ), materiál : nerezová chrom-molybdenová ocel X50CrMoV 15 - speciálně zakalený v olejové a ledové lázni.   maximální korozivzdorné zpracování ručně dobrušované ostří - velmi ostrý moderní, ergonomické a velmi estetické držadlo ze speciální plastové hmoty se zvýšenou odolností proti teplotě a opotřebení - velmi dobře se drží v ruce přesný, neznatelný... Celý popis

Koupit za 1 730 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Profi kuchařský nůž dranžírovací krátký 20 cm Burgvogel Solingen 6860.951.20.0 ML - krátký kuchařský kovaný nůž ( výkovek z jednoho kusu - nejvyšší kvalita ), materiál : nerezová chrom-molybdenová ocel X50CrMoV 15 - speciálně zakalený v olejové a ledové lázni.   maximální korozivzdorné zpracování ručně dobrušované ostří - velmi ostrý moderní, ergonomické a velmi estetické držadlo ze speciální plastové hmoty se zvýšenou odolností proti teplotě a opotřebení - velmi dobře se drží v ruce přesný, neznatelný přechod mezi rozšířeným koncem ostří a držadlem délka ostří : 20 cm je vhodný do myček  výroba : BURGVOGEL Solingen - originál Solingen Německo 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Burgvogel Solingen
"Me fecit Solingen" (mně stvořil Solingen),
těmito latinskými slovy říká firma Burgvogel Solingen, že i přes nejmodernější výrobní metody, zůstává věrna kombinaci vysokých nároků na kvalitu a precizního řemeslného zpracování svých výrobků.
Tato německá firma byla založena bratry Bahnsovými v roce 1949 ve městě Solingen.
V prvních letech své existence čítala společnost pouhých deset zaměstnanců, kteří se zpočátku věnovali vyrábění nožů na zakázku.
V této době firma přichází (jako první na světě) s poloautomatickou bruskou nožů a udává tak směr v technologické inovaci broušení nožů.
Poptávka po výrobcích Burgvogel však strmě rostla, proto se firma roku 1952 odstěhovala do nového areálu, který nahradil původní, kapacitně nevyhovující prostor.
V letech 1953, 1956, 1971, 1984 a 1986 byla výroba modernizována a rozšířena, tak aby reagovala na potřeby trhu a pokrok. V 80. a 90. letech se tedy kupují další výrobní kapacity.
V roce 1997 byla společnost certifikována dle normy DIN 9002.
Do nových a inovativních technologií investuje firma nemalé částky i v současné době, v čemž bude nyní již třetí generace Bahnsových pokračovat i v budoucnu v souladu s dlouholetou tradicí této nožířské firmy.
Kvalitou prověřené kuchyňské a řeznické nože Burgvogel Solingen vyrobené s použitím těch nejlepších ocelí, dlouholetých zkušeností a pilné práce se dnes prodávají téměř po celém světě.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Burgvogel Solingen
Určení kuchařský
Materiál rukojeti dřevo
Délka ostří 20 cm