Kvalitní kuchařský nůž řady Natura Line německého výrobce ze Solingenu - Burgvogel - je univerzálním pomocníkem v kuchyni. Umí jak nasekat bylinky, tak i krájet velké kusy masa. 20 cm dlouhá čepel je vyrobena ze špičkové nerezové chrom-molybden-vanadové ocele (X50CrMoV15) ze Solingenu. Tvrdost 55-56 HRC. Kovaný nůž - vyroben z jednoho dílu ocele. Přesný, neznatelný přechod mezi ostřím a držadlem. Speciálně broušené ostří. Ergonomická nenýtovaná rukojeť je z výběrového dřeva. Vysoce kvalitní výrobky... Celý popis
Koupit za 3 199 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
BURGVOGEL Nůž kuchařský 20 cm Natura line, Solingen, 6860.906.20.0
Doprava:
zdarma
Skladem
3 199 Kč
Koupit za 3 199 Kč
BURGVOGEL Solingen Burgvogel Natura Line kuchařský nůž 20 cm
Doprava:
zdarma
Skladem
2 390 Kč
Koupit za 2 390 Kč
Burgvogel Natura Line kuchařský 20 cm
Doprava:
zdarma
Skladem
2 390 Kč
Koupit za 2 390 Kč
Popis
Kvalitní kuchařský nůž řady Natura Line německého výrobce ze Solingenu - Burgvogel - je univerzálním pomocníkem v kuchyni. Umí jak nasekat bylinky, tak i krájet velké kusy masa. 20 cm dlouhá čepel je vyrobena ze špičkové nerezové chrom-molybden-vanadové ocele (X50CrMoV15) ze Solingenu. Tvrdost 55-56 HRC. Kovaný nůž - vyroben z jednoho dílu ocele. Přesný, neznatelný přechod mezi ostřím a držadlem. Speciálně broušené ostří. Ergonomická nenýtovaná rukojeť je z výběrového dřeva.
Vysoce kvalitní výrobky Burgvogel Solingen jsou vyrobeny s použitím těch nejlepších ocelí, dlouholetých zkušeností, pilné práce a jsou v současné době prodávány po celém světě.
Nůž nelze umývat v myčce nádobí! Umývá se pod tekoucí vodou s minimálním použitím čistících přípravků.
Vysoce kvalitní výrobky Burgvogel Solingen jsou vyrobeny s použitím těch nejlepších ocelí, dlouholetých zkušeností, pilné práce a jsou v současné době prodávány po celém světě.
Nůž nelze umývat v myčce nádobí! Umývá se pod tekoucí vodou s minimálním použitím čistících přípravků.
Parametry
Výrobce | Burgvogel Solingen |
Určení | kuchařský |
Materiál rukojeti | dřevo |